Nu op NoBordersRadio

Mini rooster Programmering

NU:

-

STRAKS:

-

Eerder op de radio Meer

NBR TV

Hit van de Week

James Hype & Miggy Dela Rosa - Ferrari
James Hype & Miggy Dela Rosa

Ferrari

Voor ouders

Indien je ouders of voogd vragen hebben over wat NoBordersRadio is of zich eventueel afvragen wat de bedoeling is van dit project kan je ze onderstaande pagina laten lezen. Op deze manier proberen wij een zo transparant en veilig mogelijke omgeving voor jou te realiseren.


Geachte ouders/verzorgers en of voogd,

NoBordersRadio is een online radio station dat 24 uur en 7 dagen in de week muziek en entertainment uitzend. Wij zien er op toe dat onze radio verantwoord is. Onze deejays krijgen gedragsregels voorgelegd waaraan ze zich dienen te houden en worden daar ook op gecontroleerd. Daarbovenop bieden wij muziek aan die aangepast is aan onze doelgroep. Denk hierbij vooral aan top40 muziek, tijdloze classics en wat meer stevige dancemuziek natuurlijk.


Het mooie aan dit project is dat luisteraars direct in contact staan met onze Deejays en andere medewerkers. Zo kunnen ze bijvoorbeeld rechtstreeks berichtjes insturen die in de uitzending voorgelezen worden. Ook kan uw zoon en/of dochter “Vrijwillig werken bij NoBordersRadio” om zelf deel uit te maken van ons team. Hij/zij komt dan in een enthousiast en gezellig team terecht. Wij leren ze zelf de kneepjes van het vak en staan garant voor een uitstekende sfeer. Wij benadrukken wel dat hij/zij hiervoor niet vergoed wordt en een minimale leeftijd moet hebben.


uw zoon en/of dochter kan zich registreren bij NoBordersRadio (Mijn NBR) Ook tijdens het registratieproces op onze website wordt niet om privégegevens gevraagd. Voor meer informatie over de privacy van uw kind kunt u gaan naar onze privacy verklaring. Wij willen wel benadrukken dat iedere NBR member zijn profiel kan aanvullen. Maar wij kunnen NOOIT wachtwoorden zien. dit i.v.m. dat het volledig encrypt is in dit soort tekens: ^@!#*[email protected][email protected]#@#4^.Wij staan ervoor garant dat uw kind zich in een kosteloze veilige en gezellige omgeving bevindt.
Indien u zelf nog bijkomende vragen hebt kan u ons mailen naar [email protected].