Nu op NoBordersRadio

Mini rooster Programmering

NU:

-

STRAKS:

-

Eerder op de radio Meer

NBR TV

Hit van de Week

James Hype & Miggy Dela Rosa - Ferrari
James Hype & Miggy Dela Rosa

Ferrari

Over NoBordersRadio

NoBordersRadio is begonnen door mensen met een grote passie in het radio maken. Dit zal zeker ook te merken zijn op onze website en de kwaliteit van de radio. NoBordersRadio is een nationaal internet radio station wat in begin 2020 is opgericht. het telt vele enthousiaste vrijwilligers die er iedere dag voor zorgen dat u de beste muziek hoort en op de hoogte bent van alle nieuwtjes in de wereld.

Wij zullen altijd met een team vol enthousiastische mensen zorgen voor een plezierig vermaak op jouw radio met muziek.

Zin om met mensen lekker te chatten? Of lekker een spelletje te spelen op onze Discord server? Dat kan! NoBordersRadio heeft dat te bieden! Join onze Discord server door hier te klikken!

Wij gaan voor kwaliteit en dat het fijn is om naar te luisteren, Wij zorgen er altijd voor dat onze deejays kwaliteit uitstralen en uitzenden. Want dat vinden wij erg belangrijk!

Wil je NoBordersRadio helpen en om ons team te komen versterken. Klik hier voor de beschikbare vacatures.

Mocht je nog enige vragen, suggesties, of opmerkingen hebben? Je kunt ons altijd contacteren via de Discord Server (ticket aanmaken), het contact formulier invullen of door ons een mail te sturen naar [email protected].

1 jaar 2020
Bedenken van een radiostation.

Pascal heeft al erg lang een grote passie in muziek en radio en bij vele internet stations gezeten. Maar op zijn lijst wat hij nog graag wilde doen was een eigen radio station oprichten.

1 jaar 2020
Werd steeds bekender.

NoBordersRadio kreeg vele deejays en bekendheid. Vele vrijwilligers waarbij de samenwerking erg goed te zien was en iedereen deed waar die goed in was.

1 jaar 2020
Dorst Request.

December 2020 werkte NoBordersRadio mee aan het evenement in Breezand. Waarbij 3 deejays 3 dagen lang non-stop radio maakte voor Stichting het Vergeten Kind waar 10 duizend euro is opgehaald. Bekijk hier een video van de lokale omroep.

Nu 2021
Een heropening.

Helaas was het station NoBordersRadio een tijdje gestopt en hebben ervoor gezorgt om een paar maanden goed te rusten, nadenken en met volle motivatie een nieuwe vormgeving en website te ontwikkelen.