Nu op NoBordersRadio

Mini rooster Programmering

NU:

-

STRAKS:

-

Eerder op de radio Meer

NBR TV

Hit van de Week

James Hype & Miggy Dela Rosa - Ferrari
James Hype & Miggy Dela Rosa

Ferrari

Pascal Wiersma - Pascal in je weekend!

Pascal Wiersma

"Pascal in je weekend!"
Iedere zaterdag van 19:00 tot 20:00
Leeftijd
16
Maakt al
3 jaar radio
Lokale Omroep
Noordkop Centraal

Hallo! Ik ben Pascal! 16 jaar oud en ben ook een van de oprichters van het station NoBordersRadio. Ik maak al 3 jaar radio met volle passie en heb daarbij dus ook mijn eigen show op NoBordersRadio. Ik ben het ontdekken van Radio bij mijn neef gedaan, ik heb daar is een keer bij mogen kijken bij zijn show en wist het direct. Ik wil ook radio gaan maken! Van de aller eerste keer dat ik aan de knoppen zat om het te proberen is een video van gemaakt waar je echt door hebt dat ik het super spannend vond en geen idee had wat ik deed.

Na die tijden werd ik natuurlijk steeds ouder en ging ik ook meer draaien wat begon bij een Habbo radio wat nu is geleid naar een eigen radiostation, Iedere week vol trots bij de lokale omroep waarbij ik daar ook een functie heb genaamd: Techniek groep, dat houd in dat ik mij ook bezig houd met het verbeteren van de techniek bij de lokale omroep E.T.C.

Verder ben ik ook druk bezig om bij de NPO Campus te komen. Ik train veel en ben daar al een keer heen geweest om te laten zien wat ik kon. Maar over paar maanden wil ik het nog is proberen als ik zeker weet dat ik er klaar voor ben!